Trailer

Traileri i javës

Avengers: Infinity War

Aksion | 149 Minuta

Filmi fillon më: 26.04.2018

Aktorë: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur Thanosin e fuqishëm, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.

Kërko për trailera të tjerë

Rendit :
A Quiet Place Trailer 1
05.04.2018 Horror, Triller Detajet e Filmit
Avengers: Infinity War Trailer 1
26.04.2018 Aksion Detajet e Filmit
Black Panther Trailer 1
15.02.2018 Aksion, Aventure Detajet e Filmit
Blockers Trailer 1
19.04.2018 Komedi Detajet e Filmit
Gringo Trailer 1
29.03.2018 Komedi, Aksion Detajet e Filmit
Incident in a Ghostland Trailer 1
19.04.2018 Horror Detajet e Filmit
Peter Rabbit Trailer 1
22.03.2018 Animacion, Aventure Detajet e Filmit
Rampage Trailer 1
12.04.2018 Aksion, Aventure Detajet e Filmit
Ready Player One Trailer 1
29.03.2018 Fantazi, Aksion Detajet e Filmit
Red Sparrow Trailer 1
01.03.2018 Triller Detajet e Filmit
Sherlock Gnomes Trailer 1
05.04.2018 Detajet e Filmit
Taxi 5 Trailer 1
19.04.2018 Aksion, Aventure Detajet e Filmit
Tomb Raider Trailer 1
15.03.2018 Aksion, Aventure Detajet e Filmit
Your Move Trailer 1
13.04.2018 Triller Detajet e Filmit