Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Për çdo biletë, merr akullore FALAS në Big Scoop!

Çdo të mërkurë

Blej biletë për çfarëdo filmi në Cineplexx Prizren, dhe fito akullore FALAS në Big Scoop!