Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Për çdo biletë, merr 4 Chilli Cheese Nuggets FALAS në KFC!

Çdo të mërkurë

Çdo të mërkurë blej biletë për çfarëdo filmi në Cineplexx Prishtinë dhe Prizren, dhe fito 4 Chilli Cheese Nuggets FALAS në KFC!

*Oferta vlen vetëm për blerjet fizike në kinema!