Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Klubi Familjar i Filmit

Shijoni të gjithë përfitimet si anëtarë i klubit familjar të filmit (nën 14 vjeç)


klubi familjar i filmit

  • Anëtarësim FALAS
  • Kartën e klubit FALAS (merret vetëm në kinema)
  • Çmimi i biletës për fëmijët duke filluar nga 2.80 Eur*
  • Meny Speciale (Kokoshka + Pije) për vetëm 2 Eur


Klubi Familjar i Filmit ju sjell argëtim, lojra dhe zbavitje për të gjithë familjen. E vlefshme për fëmijët deri nën 14 vjeç.

>> Regjistrohu tani!

* Kjo është e vlefshme vetëm nëse prezantoheni me një kartë të klubit familjar të filmit.

Tarifat nuk janë të vlefshme për filmat e tjerë dhe me ofertat e tjera.Për filmat me kohëzgjatje më shumë se 120min, si dhe ato 3D mund të kërkohet ndonjë pagesë shtesë

FFC Card


Festoni si familje në ditëlindjen e fëmijëve tuaj në një nga sallat tona.Klikoni këtu për të zbuluar se çfarë Cineplexx ka rezervuar për ju


Fakte & Pyetje për Klubin Familjar të filmit

Keni akoma diçka të paqartë? Kliko këtu për të parë pyetjet më të shpeshta që bëhen si dhe përgjigjet e tyre.