Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

FESTO DITËLINDJEN TËNDE NË KINEMATË TONA


klubi familjar i filmit

Festoni si familje në ditëlindjen e fëmijëve tuaj në një nga sallat tona. Më posht mund t'i gjeni të gjitha informatat rreth ditëlindjes.

  • Pako FALAS për djalin/vajzën që ka ditëlindjen. Në pako përfshihen 1 biletë + menyja e ditëlindjes (pije, kokoshka/ëmbëlsirë)
  • Çmim special për pakon e ditëlindjes për miqtë tuaj: Pako 2D (5,80Eur) dhe Pako 3D (6,90) ku përfshihet 1 biletë (2D apo 3D), pije, kokoshka dhe ëmbëlsirë
  • Ftesat e ditëlindjes. (Mund t'i gjeni te arka në Cineplexx)

Për filmat me metrazh të zgjatur apo 3D duhet bërë një pagesë shtesë. Gjithashtu, nëse dëshironi të shfrytëzoni dhomën e ditëlindjes, atëherë duhet të paguani 20 Eur, me ç’rast përfitoni edhe nga një pije ekstra.

Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë anëtarët e Klubit Familjar të Filmit 7 ditë përpara dhe 7 ditë pas ditëlindjes së fëmijës. Numri minimal është katër persona. Gjithashtu, ju duhet të sillni një shoqërues të rritur në kinema gjatë ditëlindjës.

Aplikimi: Kërkesa për rezervinim e biletave të kinemasë duhet bërë në Kinema pas orës 14:30. Rezervoni në adresën e e-mail : cineplexx.pristina@cineplexx.eu


Fakte & Pyetje për Klubin Familjar të filmit

Keni akoma diçka të paqartë? Kliko këtu për të parë pyetjet më të shpeshta që bëhen si dhe përgjigjet e tyre.