Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Anëtarët Cineplexx


Doni të jeni anëtarë të Cineplexx? Kjo është shumë e thjeshtë, e dobishme dhe mbi të gjitha është falas.


Anëtarët Cineplexx


  Kliko këtu për tu bërë anëtar i cineplexx.

Duke u bërë anëtarë i Cineplexx, ju do merrni çdo javë lajmet më të fundit si promocionet, eventet, premierat dhe shumë më tepër. Nëse nuk ju pëlqen të pranoni më e-maile nga ne, ju thjesht ç'rregjistroheni përmes e-mailet nga paneli
"Kinemaja ime"
Si anëtar ju do të keni opcionin "më kujto për filmin" ku do ju jepen informacione për filmin direkte sapo ai del në kinematë.
Opinioni juaj vlen. Ju jeni të ftuar të merrni pjesë në debatet dhe komentet tona rreth filmave. Ju gjithashtu mund të na ndiçni dhe kontaktoni drejtpërdrejt në rrjetet social si Facebook, Instagram dhe Twitter.