Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cineplexx Prizren

Filmat & Biletat
Rruga Tirana, Prizren
20000 Prizren
Arka:
Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi,
Teknologjia:
Digital 2D   Digital 3D   4K
Merr me qira këtë kinema.

Harta

Transport Publik

08:00 - 22:00 Autobus

Info Salla

Salla 1

Ulëse Totale: 181
Ulëse VIP: 32
LoveBox: 14
Ulëse të rregullta: 135

Salla 2

Ulëse Totale: 233
Ulëse VIP: 51
LoveBox: 18
Ulëse të rregullta: 164

Salla 3

Ulëse Totale: 121
Ulëse VIP: 20
LoveBox : 6
Ulëse të rregullta: 95

Salla 4

Ulëse Totale: 129
Ulëse VIP: 22
LoveBox: 12
Ulëse të rregullta: 95

Salla 5

Ulëse Totale: 118
Ulëse VIP: 20
LoveBox: 10
Ulëse të rregullta: 88

Çmimet

>

Çmimet e Biletave

Euro

Fëmijët të anëtarësuar në Klubin Familjar të Filmit

Teknologjia 2D

2,50 €

E hënë, e mërkurë dhe e enjte.

Teknologjia 2D

3,60 €

e Premte deri të dielë + festa zyrtare

Teknologjia 2D

3,90 €

Dita e Kinemasë (E martë)

Teknologjia 2D

2,80 €

Studentët (e hënë, e mërkurë, e enjte)

Teknologjia 2D

2,90 €

Grupet

Teknologjia 2D

2,60 €

Shfaqjet për shkolla 2D (9:00 deri në 13:00)

2,80 €

Persona me Aftësi të Kufizuara

Teknologjia 2D

2,50 €

PrePremiere

Teknologjia 2D

3,90 €

E hënë. e mërkurë dhe e enjte.

Teknologjia 3D

4,70 €

e Premte deri në të Dielë + festa zyrtare

Teknologjia 3D

5,00 €

Dita e kinemasë (të martë)

Teknologjia 3D

3,90 €

Studentët (e hënë, e mërkurë, e enjte)

Teknologjia 3D

4,00 €

Grupet

Teknologjia 3D

3,70 €

Persona me aftësi te kufizuara

Teknologjia 3D

3,60 €

fëmijët të anëtarësuar në klubin familjar të filmit

Teknologjia 3D

3,60 €

PrePremiere

Teknologjia 3D

5,00 €

Shfaqjet për Shkolla 3D (9:00 deri në 13:00)

3,90 €

Ulëset VIP

+1,00 €

për filmat mbi 120 minuta

+ 0,30 €

për filmat mbi 140 minuta

+ 0,80 €

PËR FILMAT MBI 180 MINUTA

+ 1,00 €

B2B çmimi për 2D

3,00 €

B2B ÇMIMI PËR 3D

4,10 €

KINEMAJA KA TË DREJTËN E NDRYSHIMIT TË ÇMIMEVE PËR EVENTE SPECIALE.

Metodat e Pagesës

KeshMe kartë krediti

<br><br>Me kartë krediti

Përfitimet Cineplexx

Klubi Familjar i Filmit Cineplexx

Zbritje Klubi

Klubi Familjar i Filmit Cineplexx