Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cineplexx Prishtina

Filmat & Biletat
Albi Mall, Zona e re Industriale, Veternik-Prishtinë
10000 Prishtina
Arka:
Biletaria hapet 30 minuta para fillimit të çdo filmi,
Teknologjia:
Digital 2D   Digital 3D   4K
Merr me qira këtë kinema.

Harta

Transport Publik

08:00 - 22:00 Autobus

Info Salla

Salla 1

Ulëse totale : 274
Ulëse VIP : 28
Love seats : 9
Ulëse për karrocë: 4
Rreshta : 14

Salla 2

Ulëse totale : 154
Ulëse VIP : 22
Ulëse për karrocë: 2
Love seats : 6
Rreshta :11

Salla 3

Ulëse totale : 109
Ulëse VIP : 8
Ulëse për karrocë: 1
Rreshta : 9

Salla 4

Ulëse totale : 97
Vënde për karrocë: 1
Rreshta : 7

Salla 5

Ulëse totale : 92
Vënde për karrocë: 1
Rreshta : 7

Salla 6

Ulëse totale : 116
Ulëse për karrocë: 1
Rreshta : 9

Çmimet

Çmimet e Biletave

Euro

Fëmijët të anëtarësuar në Klubin Familjar të Filmit

Teknologjia 2D

2,80 €

E hënë, e mërkurë dhe e enjte.

Teknologjia 2D

4,00 €

e Premte deri të dielë + festa zyrtare

Teknologjia 2D

4,30 €

Dita e Kinemasë (E martë)

Teknologjia 2D

3,20 €

Studentët (e hënë, e mërkurë, e enjte)

Teknologjia 2D

3,30 €

Grupet

Teknologjia 2D

3,20 €

Persona me Aftësi të Kufizuara

Teknologjia 2D

2,50 €

PrePremiere

Teknologjia 2D

4,60 €

E hënë. e mërkurë dhe e enjte.

Teknologjia 3D

5,10 €

e Premte deri në të Dielë + festa zyrtare

Teknologjia 3D

5,40 €

Dita e kinemasë (të martë)

Teknologjia 3D

4,30 €

Studentët (e hënë, e mërkurë, e enjte)

Teknologjia 3D

4,40 €

Grupet

Teknologjia 3D

4,30 €

Persona me aftësi te kufizuara

Teknologjia 3D

3,60 €

fëmijët të anëtarësuar në klubin familjar të filmit

Teknologjia 3D

3,90 €

PrePremiere

Teknologjia 3D

5,70 €

Ulëset VIP

+ 1,00 €

për filmat mbi 120 minuta

+ 0,40 €

për filmat mbi 140 minuta

+ 0,90 €

për filmat mbi 180 minuta

+ 1,20 €

B2B çmimi për 2D

3,00 €

B2B ÇMIMI PËR 3D

4,10 €

CINEPLEXX BONUS CARD - e hënë, e merkurë, e enjte

Teknologjia 2D

3.50€

CINEPLEXX BONUS CARD - e premte, e shtunë, e diel, ditë festive

Tekonologjia 2D

3.80€

CINEPLEXX BONUS CARD - e hënë, e mërkurë, e enjte

Tekonologjia 3D

4,60€

CINEPLEXX BONUS CARD - e premte, e shtunë, e diel, ditë festive

Teknologjia 3D

4,90€

KINEMAJA KA TË DREJTËN E NDRYSHIMIT TË ÇMIMEVE PËR EVENTE SPECIALE.

Metodat e Pagesës

KeshMe kartë krediti

<br><br>Me kartë krediti

Përfitimet Cineplexx

Klubi Familjar i Filmit Cineplexx

Zbritje Klubi

Klubi Familjar i Filmit Cineplexx