Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cineplexx - Vendi ideal për eventet tuaja.

  • Evente të klientëve
  • Konferenca
  • Prezantime Produkti
  • Seminare
  • Evente Kompanie
  • Shfaqje private
  • Leksione
  • Filma Premierë

Po kërkoni vendin më të përshtatshëm për eventin e rradhës së kompanisë suaj ?

Cineplexx ofron ambiente shumë komode për takime, evente kompanish, prezantime apo evente të tjera në fushën e kulturës. Cineplexx ofron salla të mëdha me teknologjinë më të fundit të zërit dhe të imazhit si dhe parkim të siguruar për të gjithë pjesmarrësit.

Kombinoni biznesin me filmin duke i dhënë klientit një eksperiencë të paharrueshme si dhe duke i transmetuar mesazhin tuaj në mënyrë më efiçente.

Ajër i kondicionuar

Sipërfaqja e ekranit deri në 100m ²

Vënde të rehatshme

Pamje e përsosur e ekranit nga çdo vënd në sallë
Sistemi dixhital më i mirë i zërit

Kinemaja dixhitale bëhet vëndi më perfekt për konferenca falë sistemit revulicionar Digital Light Processing

Pamje kristal të imazheve falë projektorëve tanë më modern si dhe teknologjisë

3D HFR (high frame rate) e cila pasqyron 48 imazhe në sekond
Laptop
Mikrofon me wireless
Kabllo rrjeti ,kabllo HDMI ,kabllo video
Mikser
Përshtatës Dixhital DVI
Ndriçim i personalizuar
Duke pasur përvojën e mbi 150 eventeve në vit ne ofrojmë gjithashtu edhe shërbime të personalizuara.

Në Cineplexx përveç hapësirës do jetë në dispozicion dhe projeksionisti jonë duke u kujdesur për cilësinë e imazhit, të zërit dhe efektin e dritave për eventin tuaj.

Ne do t'ju rekomandojmë për shërbimet e kateringut si dhe të hotelerisë me partnerët tanë më të besueshëm si dhe do t'iu ndihmojmë në dekorimin e sallave dhe hapësirave të tjera.
Walt Disney Magyarország Kft.
Oxford University Press ELT
Hyundai
Peugeot
Citroën
Shkolla e biznesit Filaks
Tom Tom Fun System
Dhe shumë të tjerë
Stafi dhe klientët tuaj meritojnë mirënjohje.Karta Cineplexx mund të jetë një bonus i përkryer për punojësit tuaj si dhe një dhuratë shumë e mirë për klientët dhë partnerët tuaj.

Karta Cineplexx mund të blihet pranë kinemasë sonë ku stafi jonë do t'iu shtoj në kutinë tonë të dhuratave.

Dhe mos harroni kartën tonë MovieBonus qe gjithashtu mund të jetë një dhurate ideale.
Jeni duke planifikuar një prezantim apo promovim produkti?
Atëhere Cineplexx ka hapësirën e duhur për reklamat tuaja.Reklamime në televizorët tanë, në faqen tonë të internetit , reklamimi para se të filloj filmi apo vendosja e reklamava në hollet tona --zgjidhia është e juaja.Na kontaktoni dhe ne do t'iu dërgojmë ofertën më të mirë për promovimet tuaja.

Jemi të hapura ndaj kërkesës suaj!

Na kontaktoni në:
Cineplexx Kosovo L.L.C
Albi Mall, Prishtinë
E-Mail-Adresa : kinema-rks@cineplexx.eu