Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Oferta për shkolla

Ne ju ofrojmë mundësinë e shfaqjes së filmave edhe për shkolla, natyrisht me një çmim të veçantë të biletave !

Mos humbisni argëtimin , si dhe programet edukative në Cineplexx ! Shikoni programin tonë dhe zgjidhni filmin që ju dëshironi dhe ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për tituj të veçantë e të përshtatshëm për ju .

Me filmin ju presin dhe oferta speciale, menu të kombinuara me ushqim dhe pije, por ne duhet të njoftohemi paraprakisht për numrin e nxënësve/studentëve në mënyrë që me pas t'iu dërgojme ofertën tonë.

Numri Minimal i lejuar

  • Për shfaqje të veçanta deri në orën 15:00 : 30 nxënës *
  • Për grupet e studentëve në programin e rregullt : 10 nxënës

çmimi

  • 2,60 € për person në 2D
  • 3,70 € për person në 3D

* plus çdo shpenzim tjetër

Deri në dy persona për klasë pranohen falas.

Kërkesë për rezervim

Biletari : E Hëna- E dielë duke filluar nga ora 15:00 në 22:00
Adresa E-Mail:kinema-rks@cineplexx.eu
Website:http://www.cineplexx-ks.eu/