Për "Book Club" do të dhurojmë bileta FALAS!

06.06.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Book Club"

Katër mikesha të përhershme kanë jetën e tyre përgjithmonë të ndryshuar pas leximit të 50 Shades of Grey në klubin e tyre mujor të librit..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 6 qershor në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.