Për "Ocean's Eight" do të dhurojmë bileta FALAS!

22.06.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Oceans Eight"

Debbie Ocean mbledh një ekuipazh për një vjedhje të pamundur në Met Gala-n vjetore të Nju Jorkut..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 22 qershor në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.