Për "Loving Pablo" do të dhurojmë bileta FALAS!

06.07.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Loving Pablo"

Në fillim të viteve 1980, gazetarja kolumbiane Virginia Vallejo fillon një marrëdhënie ashurie me Pablo Escobarin, me kartelin më të frikshëm të drogës në botë..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 6 korrik në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.