Për "Incredibles 2" do të dhurojmë bileta FALAS!

29.06.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Incredibles 2"

Bob Parr (Z. Incredible) duhet të kujdeset për Jack-Jack përderisa Helen (Elastigirl) duhet ta shpëtoj botën..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 29 qershor në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.