Për "Adrift" do të dhurojmë bileta FALAS!

13.07.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Adrift"

Bazuar në një histori të vërtetë mbijetese, një çift i ri bie në dashuri pas një takimi të rastësishëm. Ata nisen në aventurën e jetës së tyre ku do të përballen me një prej uraganëve më katastrofikë në histori.

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 16 korrik në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.