Për "A Star is Born" do të dhurojmë bileta FALAS!

22.10.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "A Star is Born"

Një muzikant ndihmon një këngëtare dhe aktore të re të arrij famën, edhe pse mosha dhe alkooli e dërgojnë karrierën e tij në një rënie..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 22 tetor.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.