Tomb Raider - Premierë

15 mars, ora 18:00

Cineplexx sjellë eventin Premierë me filmin Tomb Raider, me aktorën e jashtëzakonshme Alicia Vikander. Gjatë natës do të ketë shumë shpërblime si:

PlayStation 4 + Tomb Raider CD nga MEGA
2x palë Timberlands për meshkuj dhe femra nga Timberland

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tomb Raider

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tomb Raider