Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Super-ofertë për studenta!

Cineplexx sjellë menu speciale për studentët ku përfshihet:

Një biletë për filma 2D, Popcorn dhe pije duke filluar nga 5€.

Oferta vlenë vetëm për ditën e hënë.