Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Super-Vera në Cineplexx Prizren me shumë shpërblime!

Për çdo biletë që bleni në Cineplexx do të merrni një kartë gërvishtëse dhe menjëherë do të fitoni një nga shumë shpërblimet:
2x Skutera elektrikë
1x Vikend ne Stamboll (All Inclusive)
1x Televizor Philips 43"
2x Samsung Galaxy A03
Popcorn, Ujë Dea, Patos ose Choco Stobi Flips