Parking FALAS

Për çdo biletë, 3 orë parking FALAS

Shikoni film në Cineplexx dhe parkoni veturën FALAS.

Për çdo biletë të kinemasë, ju fitoni 3 orë parking FALAS brenda Albi Mall.

Për të marrë këtë shërbim duhet t'i sillni Kartat e Parkingut te arkat tona.