Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Për çdo biletë, merr sundae FALAS në KFC!

Çdo të martë

Blej biletë për çfarëdo filmi në Cineplexx Prishtinë, dhe fito akullore FALAS në KFC!