Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Kids Halloween në Cineplexx

Cineplexx organizon eventin Kids Halloween me filmin The Addams Family duke fillluar nga ora 11:00. Gjatë ditës do të ketë shumë aktivitete, dhe lojë shpërblyese për kostumin më të mire.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Addams Family 2

Familja Addams ngatërrohen në aventura edhe më të çuditshme dhe e gjejnë veten duke hasur vazhdimisht me të gjitha llojet e personazheve. Vazhdim i filmit të animuar 2019, 'The Addams Family'.

The Addams Family 2