Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Halloween në Cineplexx

Cineplexx organizon event për Halloween me filmat The Invisible Man, Fantasy Island dhe Malasana 32 me çmim special për vetëm 3€. Gjatë natës do të ketë shumë aktivitete, dhe dekorime për t'ju përshtatur natyrës së Halloween.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

32 Malasana Street

Një famile shpërngulet në një shtëpi të re për të jetuar ëndrrën e një qyteti të madh. Një shtëpi ku ëndërrat shëndërrohen në ankthe.

32 Malasana Street

Fantasy Island

Një përshtatje e serialit të famshëm horror të viteve 70, rreth një resorti magjik në ishull.

Fantasy Island

The Invisible Man

Kur ish i dashuri abuzues i Cecilias vetëvritet dhe i lë asaj të gjithë pasurinë e tij, ajo nis të dyshojë se vdekja e tij është një rreng. Ndodhi të rastësishme e vdekjeprurëse bëjnë që Cecilia të përpiqet të provojë se ajo po përndiqet nga një person që askush nuk mund ta shikojë.

The Invisible Man