FITO ME PETER RABBIT

22 MARS - 1 MAJ

Lepurushi Peter ka fshehur disa të dhëna në Cineplexx. Grumbullo të dhënat dhe përgjigju saktë të paktën në 3 prej pyetjeve të kuicit, për të fituar një prej 60 dhuratave fantastike!

Nga data 22 mars, në Cineplexx.

AKTIVITETET:

Artistë për vizatime në fytyrë
Lojë me maskota

SI FUNKSIONON LOJA?

Ndiq Lepurushin rebel në Cineplexx dhe zbulo të dhënat rreth tij. Sigurohu të na ndjekësh në faqen tonë zyrtare në Facebook, Instagram, ose në kinema për të zbuluar të tjera të dhëna emocionuese. Nga cdo e dhënë do të mbledhësh më shumë informacion rreth Peter Rabbit dhe miqve të tij.

A e njeh mjaftueshëm Peter Rabbit? Atëherë shko në këtë link: peterrabbit.cineplexx-ks.eu
, plotëso pyetësorin dhe mund të fitosh dhurata fantastike. Do të shpërblehen pjesëmarrësit që do t'i jenë përgjigjur pyetjeve saktë dhe me më shumë kreativitet.

Merr biletën tënde në Cineplexx për Peter Rabbit dhe tako mikun e tij Lepurushin Benxhamin, me xhaketë me të njëjtën ngjyrë si gëzofi i tij.

DHURATAT
Pasi të kesh grumbulluar të dhënat rreth Lepurushit Peter dhe t'i jesh përgjigjur saktë të paktën 3 prej pyetjeve të kuicit,
do të mund të fitosh një nga dhuratat e mëposhtme:

• 1 udhëtim familjar

• 1 nga 5 biletat e kinemasë për të gjithë familjen (deri në 5 persona)

• 1 nga 10 dhuratat e lepurushit Pjetër

• 1 nga 20 menutë Dino

• 1 nga 30 biletat falas!

Peter Rabbit

Përshtatje e moderuar e përrallës klasike të Beatrix Potter rreth lepurit rebel, që përpiqet të hyjë tinëz në kopshtin me perime të fermerit.

Cineplexx Prishtina:

Programi do të bëhet publik së shpejti

Peter Rabbit