Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Banff Mountain FilmFest Kosovo

5-6 Tetor

BANFF Kosovo, festivali i filmit për sportet malore dhe aventurën në natyrë, vjen për të dytën herë në Prishtinë nga BANFF Centre Mountain Film Festival në Kanada me një përzgjedhje filmash që kanë për qëllim të promovojnë sportet malore, aventurën në natyrë, çiklizmin, çështjet mjedisore, fuqizimin e gruas në sportet malore si dhe sfidat njerëzore në ekspedita të rralla natyrore.

Në bashkëpunim me

RED PROGRAM OCT 05, 2021 CINEPLEXX, Prishtinë Starting from 18:30

 1. Mother Earth / 5 min / France
 2. Pretty Strong: Fernanda / 17 min / USA
 3. The Long Day / 16 min / Canada
 4. 12000 km / 28 min / Sweden
 5. Zeppelin Skiing (Tour Edit) / 5 min / Austria
 6. Fly Spiti - The Short Odyssey (Tour Edit) / 25 min / Belgium
 7. Silks / 4 minutes / Canada
 8. Frozen in Time / 16 min / USA

BLUE PROGRAM OCT 06, 2021 CINEPLEXX, Prishtinë Starting from 18:30

 1. Charge 2 / 3 min / Canada
 2. Where I Belong / 9 min / USA
 3. Far Far Est / 7 min / Canada
 4. Running The Roof (Tour Edit) / 45 min / UK
 5. Voice Above Water / 11 min / USA
 6. Madman Trails Of Bhutan / 14 min / Canada
 7. Free as Can Be / 31 min / USA
 8. One Star Reviews: National Parks / 1 min / USA