Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ditëlindja e Cineplexx

17 DHJETOR

Cineplexx po i bën 3 vjet, e ditëlindjen po e feston me të gjitha biletat për 2,00€, përfshirë dhe ulëset VIP.

Biletat në shitje