Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Cool Day në Cineplexx

Çdo të mërkurë PËRGJATË MUAJVE TË VERËS

Nga data 17 Korrik deri 4 Shtator e mërkurja në Cineplexx do të jetë më e freskët se kurrë!

Cdo të mërkurë për çdo biletë që ju bleni, fitoni një akullore FALAS nga Romeo & Giulia. Pasi ta shikoni filmin, ju mund te shkoni tek Romeo & Giulia e cila gjindet në katin e fundit në Albi Mall dhe duke e treguar biletën tuaj ju fitoni një akullore FALAS.

AKTIVITETET:

Artistë për vizatime në fytyrë
Lojë me maskota