Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Blej dhe Fito

7 Tetor - 15 Nëntor

Blej biletë për çfarëdo filmi prej datës 7 tetor e deri më 15 nëntor dhe bëhu pjesë e lojës për të fituar një Iphone 13, mundësuar nga Mobil Shop Mani.

Në bashkëpunim me