Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Blej një biletë me kartelë VISA dhe fito një FALAS!

Çdo të mërkurë

Për çdo biletë që e bleni me kartelë VISA, do ta merrni një tjetër biletë FALAS!

*Oferta vlen vetëm për blerjet fizike në kinema!