Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Banff Mountain FilmFest Kosovo

4-5 Tetor

Këtë vit, BANFF Kosovo shfaqë një program prej 16 filmash të metrazhit të shkurtë të ndarë në programet RED dhe BLUE, me 4 dhe 5 Tetor në sallën më të madhe në Cineplexx. Filmat përfshijnë sporte ekstreme si skijim, çiklizëm malor, alpinizëm, zhytje, surf, kërcim BASE, dhe fluturim me kostum krahësh, gjithmonë duke prekur çështje aktuale rreth ambientit dhe ngrohjës globale.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

BANFF Mountain Film Festival / Blue Program

Programi BLUE përfshinë 8 filma të metrazhit të shkurtër dhe të mesëm që manifestojnë shpirtin e aventurës, qendrueshmërisë, dhe përkushtimit në sporte. Farmer, The / 3 min / USA Trustfall / 11 min / Norway The Slabs / 6 min / UK Learning to Drown / 40 min / USA Pauzë & Networking / 20 min If You Give a Beach a Bottle / 5 min / USA Finally / 13 min / France Link Sar / 17 min / USA My Midsummer Morning / 20 min / UK

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

BANFF Mountain Film Festival / Blue Program

BANFF Mountain Film Festival / Red Program

Programi RED përfshinë 8 filma të metrazhit të shkurtër dhe të mesëm që manifestojnë shpirtin e aventurës, qendrueshmërisë, dhe përkushtimit në sporte. Markus Eder's The Ultimate Run / 10 min / Austria Jump to Zero / 7 min / USA Follow the Light / 3 min / France A Foreign Native / 48 min / Austria Pauzë & Networking / 20 min Dog's Tale, A / 5 min / Canada The Northface Presents: Facets / 10 min / USA Always Higher / 11 minutes / Canada Arves-En-Ciel / 16 min / France

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

BANFF Mountain Film Festival / Red Program

Në bashkëpunim me

RED PROGRAM OCT 04, 2022 CINEPLEXX, Prishtinë Starting from 19:00

 1. Markus Eder's The Ultimate Run / 10 min / Austria
 2. Jump to Zero / 7 min / USA
 3. Follow the Light / 3 min / France
 4. A Foreign Native / 48 min / Austria
 5. Pauzë & Networking / 20 min
 6. Dog's Tale, A / 5 min / Canada
 7. The Northface Presents: Facets / 10 min / USA
 8. Always Higher / 11 minutes / Canada
 9. Arves-En-Ciel / 16 min / France

BLUE PROGRAM OCT 05, 2021 CINEPLEXX, Prishtinë Starting from 19:00

 1. Farmer, The / 3 min / USA
 2. Trustfall / 11 min / Norway
 3. The Slabs / 6 min / UK
 4. Learning to Drown / 40 min / USA
 5. Pauzë & Networking / 20 min
 6. If You Give a Beach a Bottle / 5 min / USA
 7. Finally / 13 min / France
 8. Link Sar / 17 min / USA
 9. My Midsummer Morning / 20 min / UK