Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Zgjoi- Ladies Night

28 tetor, ora 18:15

Me 28 tetor organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin vendor Zgjoi.

Zgjoi

Filmi pëcjellë Fahrijen e cila është në kërkim të burrit të saj të humbur gjatë luftës në Kosovë. Ajo fillon një biznes bujqësor për ta siguruar mbijetësën e familjes së saj në një ambient tradicional patriarkal ku ambicia e saj për t’u zhvilluar nuk shihet me sy të mirë. Punët bujqësore fillojnë t’i ecin mbarë pos bletëve që janë shumë kaotike dhe agresive ndaj saj. Në rrugëtimin e saj për ta gjetur paqen me bletët, ajo fillon ta gjejë edhe paqen me veten për të jetuar në një situatë të re për të.

Zgjoi

Në bashkëpunim me

 1. 2x Microblading në vlerë prej 200€ nga Brows by Fjolla
 2. 4x Gift Cards në vlerë prej 100€ nga Anaderm
 3. 3x Shatira nga Art nfloke
 4. 3x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë 120€ nga Dent MEX
 5. 2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon
 6. 3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber
 7. 3x Gift Cards në vlerë prej 70€ nga Levis
 8. 3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie
 9. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay
 10. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Guess
 11. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango
 12. 3x Çanta nga Carpisa Go
 13. 3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy