Vice Premierë

31 janar, ora 20:00

Me 31 janar organizojmë eventin Premiere me super-filmin VICE, nga aktori i jashtëzakonshëm Christian Bale. Për të pranishmit do të ketë edhe shpërblime si:

5 Gift Cards në vlerë prej 50 Eur dhe
20 Gift Cards në vlerë prej 20 Eur nga Lufian Kosova
20 bileta për festivalin e Tom Odell në Shkup nga RaveTravel
3 Gift Cards në vlerë prej 20 Eur nga Libraria Buzuku
20 kupona për Pizza Falas nga Sach Pizza
Pije FALAS nga Jägermeister

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Vice

Historia e Dick Cheney (Christian Bale) nga Uashingtoni, i cili në mënyrë të heshtur ushtroi pushtet të rëndësishëm si Zëvendës President në kohën e George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin në aspekte që ende janë në fuqi sot.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Vice