Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Venom: Let There be Carnage - Premierë

14 tetor

Më 14 tetor Cineplexx sjellë premierën e filmit Venom: Let There be Carnage, me super aktorin Tom Hardy.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Venom: Let There Be Carnage

Tom Hardy kthehet në ekranin e madh si mbrojtësi vdekjeprurës Venom, një nga personazhet më të mëdhenj dhe më kompleks të Marvel.

Venom: Let There Be Carnage