Us Horror Night

21 mars, ora 20:00

Me 21 mars organizojmë eventin Horror Night me super-filmin horror Us, nga regjisori i filmit Get Out, Jordan Peele

Për një eksperienc sa më reale dhe të argëtueshme për pubilkun, kinemaja do të jetë me skenografi të inspiruar nga ky film.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Us

Qetësia e një familjeje kthehet në kaos kur sozitë e tyre fillojnë t'i terrorizojnë.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Us