Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Trolls Wolrd Tour - Dita e Familjes

17 tetor, ora 11:00

Më 17 tetor organizojmë eventin Dita e Familjes me shumë shpërblime për fëmijë:

3x Biçikleta nga Pilot Bike
8 Lodra nga The Entertainer Kosovo
5x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Blukids Kosova
5 Lodra nga EurekaKids
3 Lodra nga Baby Center Prishtinë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Trolls World Tour

Kur Mbretëresha e Hard Rock Trolls përpiqet të marrë përsipër të gjitha mbretëritë e Troll, Mbretëresha Poppy dhe miqtë e saj provojnë mënyra të ndryshme për të shpëtuar të gjithë Trolls.

Trolls World Tour