Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Toy Story 4 - Dita e Familjes

21 shtator, ora 12:00

Me 21 shtator organizojmë eventin Family Day me shumë shpërblime për fëmijë:

3x Lodra dhe një çantë shkolle të Toy Story nga The Entertainer Kosovo
5x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Blukids Kosova
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Okaidi_Kosovo
5x libra për fëmijë nga Libraria Buzuku

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Toy Story 4

Kur një lodër e re e quajtur "Forky" i bashkohet Woody-t dhe grupit, një udhëtim me miqtë e rinj dhe të vjetër do të shpalosë se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Toy Story 4