Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Top Gun: Maverick - Action Night në Prizren

25 maj, ora 19:00

Të dashur miq, më 25 maj organizojmë eventin Action Night, ku do të ketë shumë shpërblime në kinemanë tonë në Prizren.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Top Gun: Maverick

Pas më shumë se tridhjetë vjet shërbimi si një nga aviatorët më të mirë të Marinës, Pete Mitchell është vendi ku i përket, duke e shtyrë zarfin si një pilot i guximshëm provë dhe duke shmangur avancimin në gradë që do ta ndalonte.

Cineplexx Prizren:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Top Gun: Maverick

Në bashkëpunim me

  1. 4x goma vere nga EuroGoma Sh.p.k
  2. 3x Kupona me vlerë 50€ për derivate në HIB Petrol
  3. 2x Syze Ray-Ban Aviator nga Optika Gacaferi