Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Tom and Jerry - Dita e Familjes

20 dhe 21 shkurt, ora 12:00

Më 20 dhe 21 shkurt organizojmë eventin Dita e Familjes me shumë shpërblime për fëmijë:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Guess Kids
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango Kids
6x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Blukids Kosova
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Okaidi
6x Lodra nga EurekaKids
10x Libra për fëmijë nga Libraria Buzuku
4x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Lindex

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tom and Jerry

Përshtatja e pronës klasike të Hanna-Barbera, e cila zbulon se si Tom dhe Jerry takohen dhe formojnë rivalitetin e tyre.

Tom and Jerry