Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ticket to Paradise - Ladies Night

6 tetor, ora 19:00

Me 6 tetor organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin Ticket to Paradise.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ticket to Paradise

Një çift i divorcuar që bashkohet dhe udhëton në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se kanë bërë 25 vjet më parë.

Cineplexx Prizren:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ticket to Paradise

Në bashkëpunim me

  1. 5x Dhurata me vlerë 40€ nga Sellma
  2. 3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie
  3. 3x Volume Lash Extensions nga Lashes Nita
  4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga A&M Clothes
  5. 3x Çanta nga Carpisa kosovo
  6. 3x Seruma të Biotherm nga EBC Cosmetics
  7. 3x Shërbime prej 30€ nga Creative Nail Designs