Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren

Ticket to Paradise - Ladies Night

6 tetor, ora 19:00

Me 6 tetor organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin Ticket to Paradise.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ticket to Paradise

Një çift i divorcuar që bashkohet dhe udhëton në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se kanë bërë 25 vjet më parë.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ticket to Paradise

Në bashkëpunim me

 1. 5x Gift Cards në vlerë prej 250€ nga anaderm Spitali i Kirurgjise Estetike
 2. 5x Gift Cards në vlerë prej 100€ për tretmane me Jetpeel nga anaderm Klinika Dermatologjike dhe Estetike
 3. 2x Microblading në vlerë prej 250€ nga BROWS BY - Fjolla
 4. 5x Dhurata me vlerë 40€ nga Sellma
 5. 1x Gift Card në vlerë prej 150€ nga XYZ
 6. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Armani Exchange
 7. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga HUGO
 8. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay Kosovo
 9. 3x Seruma të Biotherm nga EBC Cosmetics
 10. 3x Çanta nga Carpisa kosovo
 11. 3x Volume Lash Extensions nga Rinesa Lashes
 12. 3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie