Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Pope's Exorcist - Horror Night

6 prill, ora 19:00

Me 6 prill organizojmë eventin Horror Night me super horrorin The Pope's Exorcist ku për çdo biletë që bleni do të fitoni një pije falas nga Red Rain.

Ju mirëpresim!

The Pope's Exorcist

Frymëzuar nga dosjet aktuale të At Gabriele Amorth, Kryeekzorcisti i Vatikanit, Ekzorcisti i Papës ndjek Amorthin ndërsa heton zotërimin e tmerrshëm të një djali të ri dhe përfundon duke zbuluar një komplot shekullor që Vatikani është përpjekur dëshpërimisht ta mbajë të fshehur.

The Pope's Exorcist