Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Terrifier 2 - Horror Night

17 nëntor, ora 18:00

Më 17 nëntor organizojmë eventin Horror Night me horrorin Terrifier 2 ku do të keni mundësi ta shikoni me çmim special prej 3,00€.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Terrifier 2

Pasi ringjallet nga një entitet i keq, Arti palaçoja kthehet në qytetin e trembur të Miles County, ku synon një vajzë adoleshente dhe vëllain e saj më të vogël në natën e Halloween-it.

Terrifier 2