Skyscraper - Premierë

12 korrik, ora 19:00

Cineplexx sjellë eventin Premierë me filmin "Skyscraper". Gjatë natës do të ketë shumë aktivitete dhe shpërblime.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Skyscraper

Udhëheqësi i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veterani i luftës së SHBA, Will Sawyer, tani përkujdeset për sigurinë e ndërtesave të larta. Në detyrë në Hong Kong ai gjen ndërtesën më të lartë, më të sigurt në botë papritmas në flakë, dhe ai po fajësohet për këtë shkak.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Skyscraper