Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Scream - Horror Night

13 janar, ora 18:00

Me 13 janar organizojmë eventin Horror Night me super horrorin Scream.

Për një eksperienc sa më reale dhe të argëtueshme për pubilkun, kinemaja do të jetë me skenografi të inspiruar nga ky film.


Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Scream

Njëzet e pesë vite pas serisë origjinale të vrasjeve në Woodsboro, shfaqet një vrasës i ri dhe Sidney Prescott duhet të kthehet për të zbuluar të vërtetën.

Scream