Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Playing with Fire - Family Night

30 janar, ora 18:00

Më 30 janar organizojmë eventin Family Night me super-komedinë Playing With Fire!

Merre familjen dhe përfitoni nga super-oferta veç 3€ për 3-5 persona!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Playing with Fire

Një ekuipazh i zjarrfikësve e përmbushin ndeshjen e tyre kur përpiqen të shpëtojnë tre fëmijë të egër.

Playing with Fire