Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Peter Rabbit 2 - Dita e Familjes

3 dhe 4 korrik, ora 12:00

Këtë vikend organizojmë eventin Dita e Familjes me filmin Peter Rabbit 2 me shumë shpërblime për fëmijë:

4x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Blukids
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango Kids
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Okaidi
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lindex
6x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland
3x Gift Cards në vlerë prej 30€ nga Chaussea
Për të gjithë fëmijët do të ketë Facepainting falas!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Peter Rabbit 2

Thomas dhe Bea tani janë të martuar dhe jetojnë me Peter dhe familjen e tij të lepurushëve. I mërzitur nga jeta në kopsht, Peter shkon në qytetin e madh, ku takon personazhe të pazakontë dhe përfundon duke krijuar kaos për të gjithë familjen e tij.

Peter Rabbit 2