Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Paw Patrol: The Movie - Dita e Familjes

21 dhe 22 gusht, ora 12:00

Më 21 dhe 22 gusht organizojmë eventin Dita e Familjes ku do të ketë:

3x lodra të Paw Patrol nga The Entertainer
Aktivitete me Maskotat e Paw Patrol dhe Facepainting falas!