Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Parents Night Out - 10 Days without Mum

6 nëntor, ora 17:00

Cineplexx sjellë eventin Parents Night Out me komedinë 10 Days without Mum. Gjatë natës do të ketë shumë shpërblime si:

6 Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Albi Market
5 Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Aztech
10 libra nga Libraria Buzuku

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

10 Days without Mom

Antoine është shefi i burimeve njerëzore të një kompanie të madhe. Kur gruaja e tij vendos të shkojë në pushime dhe ta lërë atë me përgjegjësinë e katër fëmijëve të tyre, ai mendon se do të jetë e lehtë. Por Antoine e ka nënvlerësuar rrëmujën që mund të bëhet gjatë përkujdesjes së fëmijëve.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

10 Days without Mom