Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Operation Fortune: Ruse de guerre - Action Night në Prishtinë

29 dhjetor, ora 19:00

Të dashur miq, më 5 janar organizojmë eventin Action Night, ku do të ketë shumë shpërblime në kinemanë në Prishtinë si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Springfield
3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range

Operation Fortune: Ruse de guerre

Agjenti Orson Fortune dhe ekipi i tij i operativëve rekrutojnë një nga yjet më të mëdhenj të Hollywood për t'i ndihmuar ata në një mision të fshehtë kur shitja e një teknologjie të re armësh kërcënon të prishë rendin botëror.

Cineplexx Prishtina:

Programi do të bëhet publik së shpejti

Operation Fortune: Ruse de guerre

Në bashkëpunim me