Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Magic Mike's Last Dance - Ladies Night

9 shkurt, ora 19:00

Me 9 shkurt organizojmë eventin Ladies Night me super-filmin Magic Mike's Last Dance.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Magic Mike's Last Dance

Mike Lane del në skenë edhe një herë kur një marrëveshje biznesi që dështoi e lë atë të prishur dhe duke bërë banakier në Florida. Duke shpresuar për një turmë të fundit, Majk shkon në Londër me një socialiste të pasur, e cila e josh atë me një ofertë që nuk mund ta refuzojë -- dhe një axhendë të sajën. Me çdo gjë në linjë, ai së shpejti e gjen veten duke u përpjekur të krijojë një listë të re të nxehtë të kërcimtarëve të talentuar.

Cineplexx Prizren:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Magic Mike's Last Dance

Në bashkëpunim me

  1. 15x pako nga Poldora Kosovo
  2. 3x Volume Lash Extensions nga Nita Lashes
  3. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Chaussea_kosovo
  4. 3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Filigran Durim Haxhifazliu